Somethig & Shit !

De azi – boboaca – oficial.Da ! HCC ,mate-info-simplu, acolo unde vreau si unde imi place deci sa nu aud chestii de genul :  hcc:-j. !  O sa fiu in clasa cu cativa ex-clegi de suflet [Cretzu`si Voina ] si la acelasi liceu cu jumate din fosta clasa.Sunt fericita ! [not 100% but just silence !]. Deci vreau sa revenim , da , sunt boboaca si vreau sa …. I don’t know !

Liceu,alta viata,incepi sa iti faci planuri desi stii ca oricum nu va fi asa niciodata. [a bowl shit !].

Deocamdata imi savurez paharul de pepsi cu gheata si incep sa critic un domeniu foarte controversat – religia.si daca nu vrei sa citesti oprestete aici si taci . Nu vreau sa determin pe nimeni sa renunte la credinta lui sau chestii de genul vreau doar sa imi exprim pararea.

Religia vrea sa te convinga ca exista un om invizibil ce locuieste in cer ,care a dat 10 porunci si daca nu le respecti te va trimite in adancul iadului sa arzi sa zbieri si sa plangi pe vecie –-  dar el te iubeste ! A bowl shit !

He loves you  and he needs your money !!

1 . Religia spune ca actul sexual in afara casatoriei e pacat. In Biblie nu scrie nicaieri ca Adam si Eva erau casatoriti,dar totusi au facut copii. So … ? [shit !]

2. Dupa ce Adam si Eva au murit  au ramas copii  Cain si restul [Abel e mort] cum s-au inmultit? asa intre frati ?  sau cum? Frumos !

3 .Religia promoveaza pacea – cati oameni au murit din cauza religiei de-a lungul anilor ? cred ca populatia globului actuala .

4.Dumnezeu e atotstiutor deci stie ce cale o sa alegem in viata, de ce ne mai da sa alegem? Pt amuzament poate.

5. Dumnezeu a  creat binele si raul e atotoputernic, atunci de ce nu face ca iadul sa dispara ?

6. Dumnezeu ne iubeste, Biblia ne invata ca iubirea se bazeaza pe incredere,dar Dumnezeu ne tot pune la incercari . Ciudat 😐 It’s funny?
Cam atat,ca merg sa dorm . Dimineata voi mai scrie 🙂  Daca aveti timp  vizionati filmul Zeitgeist

http://www.youtube.com/watch?v=17nknP2LbUc

Noapte buna !

Anunțuri
Publicat în Fără categorie

4 gânduri despre „Somethig & Shit !

  1. poi pot sa spun ca pe zi ce trece is tot mai ateu 😐
    serios si incep sa ma incred in propiile vointe si constat ca reusesc mai multe fata de cand eram si eu cu religia. si cu chestii.
    Taoism daca ai auzit e un fel de religie ce te invata sa crezi in tine si in propria cale.is principii in gen: „tot de ce ai nevoie se afla sub pielea ta…pielea ta e granita intre universul tau si universul exterior…tot ceea ce zace sub pielea ta (cele 5 elemente si chakra) e tot ceea ce ai nevoie…daca nu rabzi foamete, sete nu ai nici o boala si inveti sa te accepti si sa te iubesti asa cum esti…deja ai tot ce iti poti dori…
    universul exterior e secundar si nu conteaza asa mult….

  2. Ooo felicitari pt admiterea la liceu! Si mult succes! O sa ai nevoie trust me. Clasa a 9-a pt mine a fost asa-zisa „proba de foc” pe care cu greu am trecut-o….Si iata-ma in clasa a 11-a deja. 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s