Cine esti tu ? Cine sunt eu ?

Zilele trec ,la fel si visele. In fiecare zi se repeta acelasi film cu zambete triste si aceleasi intamplari fara sens,iar tu …. tu traiesti cu speranta ca e ultima  oara,in schimb toate au un trecut,un prezent si un viitor.
Mereu am crezut ca in viata nu poate fi simplu. In schimb unele lucruri se schimba. Nu incerc sa te conving ca usor,pentru tine poate e mai greu,dar ai sa
inveti pana la urma sa simti ce nu se poate simti si sa crezi in ce nu exista. Numic nu e simplu,insa unele lucruri stau un puterea ta sa le schimbi.
Sunt doar amintiri,stiu. Eu nu mai sunt cum eram si nici nu am sa ma intorc prea curand la naivitatea mea stupida. Timpul inainte de toate te face sa
intelegi ca unele lucruri nu le poti pastra la nesfarsit si ca tot pe el nu-l poti schimba. Speranta e antidotul ce mi-a mai ramas fara de care nu as mai putea  sa fiu tot ce am fost, Sun tmulte intamplari fericite prin care trec cu ochii inchisi,nu am sa vad niciodata esentialul vietii tocami pentru ca ma leg de  lucrurile aiurea si marunte.
Cine esti tu sa crezi in mine ? Te imping sa gandesti. Atat …..
Anunțuri
Publicat în Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s