Hugs !


Imbratisarea este sanatoasa . Ajuta sistemul imunitar , vindeca depresia, reduce stress-ul si aduce somnul. Iti da putere, te intinereste si nu are efecte secundare neplacute. Imbratisarea nu este altceva decat un medicament miraculos.

Imbratisarea este absolut naturala. Este organica, dulce, fara ingredienti artificiali , nepoluanta si suta la suta hranitoare.

Imbratisarea este cadoul ideal. Minunata in orice ocazie, amuzanta atunci cand o oferi, dar si cand o primesti, arata ca nu esti indiferent si este pe deplin returnabila.

Imbratisarea este practic un lucru perfect! Nu necesita baterii, nu se uzeaza, este ferita de inflatie, nu presupune rate lunare, nu poate fi furata si nu se impoziteaza.

Imbratisarea este o resursa prea putin folosita, cu puteri magice. Cand ne deschidem inimile si bratele , ii incurajam si pe altii sa faca la fel.

Ganditi-va la oamenii din viata voastra. Exista cuvinte pe care ati dori sa le rostiti? Aveti imbratisari pe care ati dori sa le oferiti? Asteptati si sperati ca altcineva sa faca primul pas? Va rog, nu mai asteptati!

Fiti voi primii!

“Avem nevoie de 4 imbratisari pe zi ca sa supravietuim. Avem nevoie de 8 imbratisari pe zi ca sa ne mentinem . Avem nevoie de 12 imbratisari pe zi ca sa crestem.” (Virginia Satir)

si DA am nevoie de 2 imbratisari acum,de un film bun, ciocolata calda si prieteni langa mine deci nu spune ca am luat’o razna ! [.burlaca.]

Listen : it’s my life !

Enjoy !

Reclame
Publicat în Fără categorie

Un gând despre „Hugs !

  1. Asteptati si sperati ca altcineva sa faca primul pas? Va rog, nu mai asteptati!

    Fiti voi primii!
    😡 dar ui k cam greau 🙂 se mai intampla si chestia asta 🙂 ,. :*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s