fara nume.doar cuvinte

Stau privind fotografia ta, iar lacrimile imi navalesc fata, pe langa asta ascult melodia care imi aminteste cel mai mult de tine si plang mai tare. Imi e dor de ceva ce nu imi apartine, m-am obinsuit… insa nu

de ajuns pentru ca noaptea te vreau in vise. Sunt nopti cand nu vreau sa adorm pentru ca mereu ma trezesc cu lacrimi in ochii si fara tine langa mine.

De ce mereu pui intrebari ale caror raspunsuri le sti mai bine ca mine?  Eu care imi stiam fiecare zi ce alcatuieste viitorul meu, era planificata in mintea mea. Acum nu mai stiu nimic decat ca existi tu in inima mea.

Imi e frig, pentru a mia oara…sufletul te striga si te cauta prin mine, dar nu te gaseste. Si nu stiu de ce pentru ca tu esti in inima mea. Stiu te-am ascuns eu prea bine ca sa nu te poata scoata nimeni de acolo. De ce inima nu vrea sa inteleaga ceea ce mintea stie. E o lupta continua intre inima si minte si nu stiu cine va castiga…imi e frica sa aflu pentru ca nu vreau ca niciuna sa castige.

Dar din ce vreau mai mult?… daca tu nu esti al meu si tind sa cred ca nu esti al nimanui.

Dar eu nu pot fi mai tare pentru ca eu traiesc cu trecutul in present, am nevoie de el pentru a supravietui…pentru ca doar trecutul imi poate oferi ce viitorul nu poate. Si ma doare ca nu pot sa scot trecutul din viata mea. Amintirile cu tine fac parte din trecut…si mi-as fi dorit sa faca parte din prezent. Tu sa faci parte din viitor. Dar nici tu nu sti care e viitorul tau…si stiu e mult prea greu pentru tine sa iti formezi ceea ce eu vreau. Eu nu vreau de la tine decat sa nu ma uiti sa iti amintesti de mine din cand in cand.

Dar tu nu-mi poti promite nimic in schimb eu iti pot promite tot ce vrei tu, tot ce doresti tu…in afara de a te uita, de a te scoate din inima mea, de a inceta sa ma mai gandesc la tine, de a ma opri din asternutul gandurilor despre tine pe foaie,de a ma hrani cu amintirile mele in legatura cu tine…pentru ca doar astea imi mai raman… acum cand sunt singura ca de fiecare data…Anunțuri
Publicat în Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s