Zambet de decembrie !

Iarna…ceva de neatins, neimplinit sau poate ceva imaginabil.

Iarna…mii de cuvinte pentru a descrie acest anotimp care lipseste sau care ,mai bine, intarzie sa apara din alte zeci de motive.  Imi este dor de primul fulg de nea la fel de mult ca si de vara care trebuie sa vina dupa o iarna grea.  Imi este greu sa credca fulgii de nea inca nu s-au asternut pe stratul uscat, incghetat al pamantului.

Vreau sa tremur atunci cand privesc pe fereastra si sa ma incalzesc din nou cu o cana de ciocolata calda.  Vreau sa stau langa semineu si sa aud sunetul placut al lemnelor care trosnesc atunci cand le indesc pe usa  sa privesc pe fereastra si privirea sa mi se lumineza, sa simt nevoia sa pun ceva gros pe mine si sa ies afara cu sania. Sania cea veche si plictisita de iernile grele care au trecut peste ea, sania acea care m-a dus in spatele ei de la primii mei ani in viata, sania care acum asteapte nerabdatoare iarna.

Imi lipsesc oamenii de zapada care ii faceam mereu de 1 decembrie, 1 decembrie care mereu era invelit cu o haina alba, groasa, pufoasa si inghetata.

Vreau sa pictez o poveste frumoasa de iarna in care sa apari si tu. Nu vreau sa ma visezi, fiindca la mine visele se platesc. Vreau sa fi langa mine…


Reclame
Publicat în Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s