no name

Noi suntem aceia care construim din ganduri aripile visului nostru,iar el va zbura mai sus,mai lin,mai armonios cu cat acestea vor fi mai armonioase mai limpezi mai frumoase.

Atat de multi dintre noi  nu avem curajul sa fim ceea ce suntem de fapt,pentru ca nu avem incredere in fortele proprii.Nefericirea o atribuim oamenilor si lucrurilor din jurul nostru  si nu o pune pe seama atitudinii noastre in fata vietii.Felul nostru de a gandi ne face sa ne simtim siguri sau nesiguri pe noi insine.Puterea noastra mentala e in stare sa dea nastere acelei realitati care sta sa se formeze din ganduri.
De ce sa nu dam o forma pozitiva  acestei realitati,daca tot tine de noi?
Sentimentele de neadaptare,de nesiguranta,de frica in fata respinsabilitatilor,de descurajare in fata greutatilor sunt ca o ceata asternuta pesre resursele noastre de a lupta si de a invinge.
Numai credinta ne poate risipi indoielile si darui chiar mai multa putere decat ne trebuie pentru ca forta noastra interioara sa renasca
Pe masura ce vom crede cu mai mult suflet,vom deveni mai puternici.Important este sa zambim,sa avem incredere si sa constientizam ca suntem rezultatul a ceea ce gandim,iar viitorul ni-l construim cu propriile ganduri pe care le faurim in prezent.
Dar mai presus de toate,sunt visele.Pentru mine,ele au fost intotdeauna o piesa dintr-un puzzle mai mare,un capitol dintr-o poveste.Visele sunt singurele care  imi mentin speranta vie,deci prin urmare singurele care imi dau speranta sa traiesc.
Si asa a mai trecut o dimineata.
Reclame
Publicat în Fără categorie

8 gânduri despre „no name

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s